Waarom je social media beheer uitbesteden? Skip to main content

Als ondernemer heb je een hoop aan je hoofd. Sales, administratie, de financiën en natuurlijk ook nog het uitvoeren van je werk voor klanten. De social media bijhouden is iets wat er dan vaak bij inschiet. En áls je al tijd hebt om aan je socials te besteden, heb je geen idee wat je moet posten. Of je bent uren bezig met inspiratie opdoen op Pinterest en Instagram, je schrijft een tekst en je zet je post online. En dan? Krekels. Er komt weinig interactie op je post waar je zoveel tijd aan hebt besteed. Kostbare tijd die je ook had kunnen besteden aan het binnenhalen van toffe klanten voor je business. Balen… En je had het al zo druk!

 

Je social media beheer uitbesteden is perfect voor jou als je:

⚡️ Klaar bent met het eindeloos zoeken naar inspiratie voor je posts

⚡️ Consistent wil posten, in plaats van wanneer het je toevallig uitkomt

⚡️ Organisch wil groeien met je social media

⚡️ Weer tijd wil besteden aan het binnen halen van toffe klanten

⚡️ Een oprechte connectie wil aangaan met je doelgroep

⚡️ Trots wil zijn op je social media kanalen, in plaats van dat je je ervoor schaamt

 

Bij het uitbesteden van je social media beheer ga je niet als kip zonder kop aan de slag. Check vooral eerst met welke social media agency jij een klik hebt. Sluit hun manier van werken en communicatie aan bij jou? Wat voor klanten hebben ze al geholpen? Hoe ziet die content voor hun klanten?

We kunnen ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt voordat je je social media gaat uitbesteden:

  • Hoe kan een extern bureau weten wat er intern gebeurt?
  • Gaan dingen wel op de manier waarop ik het wil?
  • Is het niet heel duur om je social media beheer uit te besteden?

 

Social media beheer uitbesteden bij That Inner Flame

Bij That Inner Flame kies je voor vlammende content die perfect past bij jouw bedrijf. Mét een knallende strategie die zorgt voor organische groei en betrokkenheid bij je doelgroep. Zo kan jij je weer focussen op je core business hoef jij je geen zorgen meer te maken over wat je moet posten en of je kanaal wel blijft groeien: daar zijn wij voor!

 

Aan de slag met jouw social media beheer

Eerst gaan we samen aan de slag met jouw social media strategie in een strategiesessie. We beantwoorden onder andere de vragen: Wat voor bedrijf heb je en wat zijn je kernwaarden? Wie is je doelgroep?

 

Daarna kijken we naar welke uitstraling daarbij past en welke social media kanalen we kunnen inzetten voor de organische groei van jouw business. Aan de hand hiervan maken wij een contentkalender met teksten en visuals die perfect passen bij jouw social media strategie. Ook gaan we in gesprek met jou om te achterhalen wat er intern bij jouw bedrijf gebeurt en welke content daarbij past.

Daarna gaan we aan de slag met een contentkalender, zodat er met regelmaat wordt gepost. Zo is je business consistent zichtbaar en weten je volgers wat ze van je kunnen verwachten.

Dus wil jij een strakke social media strategie, de vetste posts voor jouw doelgroep en organisch groeien met jouw social media kanalen? Kies dan voor het uitbesteden van je social media bij That Inner Flame! Check deze pagina voor meer informatie of stuur een mail naar ilona@thatinnerflame.com