Skip to main content

Cases

Milou Joline – Social identity

Business coach Milou vroeg ons om haar socials visueel onder handen te nemen. Als no-nonsense business coach helpt Milou ondernemers te groeien door middel van krachtige coachingprogramma’s. Die no-nonsense mentaliteit wilde Milou ook terugzien in haar social media uitingen. Niet te zacht en vrouwelijk dus, maar stoer en concreet. Zoals Milou zelf ook is.

Dat wil ik ook!

DataLeaf – Copy en social media

Voor DataLeaf, een gedreven en ambitieuze club softwareontwikkelaars, hebben we op het gebied van marketing verschillende zaken opgepakt; het schrijven van SEO-blogs, LinkedIn voorzien voor pakkende content, de nieuwe website vullen met SEO-copy en het opzetten van een Instagram pagina.

Nick, business development manager bij DataLeaf, schrijft over de samenwerking:
“Ik ontmoette Ilona tijdens een netwerkevent. Ik vond haar meteen heel enthousiast, vooruitstrevend en vol energie. Dat klikte meteen met hoe wij zijn! De samenwerking bevalt dan ook heel goed; eerlijkheid en transparantie staan voorop bij That Inner Flame. Ook qua communicatie loopt alles vlot. Er zijn korte lijnen en zaken worden snel opgepakt en uitgevoerd. We zien echt resultaat; op LinkedIn zagen we al snel een groei in volgers en we merken verschil in naamsbekendheid. We komen vaker voorbij en dat valt mensen op. Daarnaast hebben we al een aantal leads en nieuwe klanten gekregen, waar we natuurlijk ontzettend blij mee zijn.’’

Dat wil ik ook!

Bold Banana – LinkedIn

Wat waren we enthousiast toen we mochten samenwerken met Bold Banana! Een nieuw, fris en jong rugzakken label. Niet alleen in Nederland is Bold Banana een succes, het merk verovert ook de rest van Europa. Om hier nog meer vaart achter te zetten bedachten we voor Bold Banana een LinkedIn strategie. Door middel van een consistente stroom van kwalitatieve content wilden we buitenlandse fashion agents bereiken. En met succes! Bold Banana werd via LinkedIn benaderd door een Italiaanse agency. De samenwerking is inmiddels rond, en binnenkort is Bold Banana ook in Italië te vinden. 

Dat wil ik ook!

“De samenwerking bevalt heel goed; eerlijkheid en transparantie staan voorop bij That Inner Flame.”

 

Nick
Business development manager bij DataLeaf

Hotel 171 – Instagram en influencer marketing

Hotel 171 is een gloednieuw hotel in hartje Rotterdam met een vernieuwend concept. Een receptie hebben ze namelijk niet; via een check-in station kunnen gasten volledig zelf inchecken. Super corona proof dus! Hotel 171 vroeg ons om het hotel op Instagram op de kaart te zetten, dus dat deden we. Naast content creatie en het beheren van de Instagram pagina, hebben we ook influencer marketing uitgevoerd. We benaderden verschillende influencers, stelden goodiebags samen, regelden het verblijf in het hotel en zorgen dat zowel de influencers als het hotel happy waren met de content die geplaatst werd. 

Denni, eigenaar van Hotel 171, schrijft over de samenwerking:
“We waren druk bezig met het openen van ons gloednieuwe hotel. Een nieuw concept waarbij er geen receptie was, midden in een bruisende buurt in Rotterdam. Om onze doelgroep, millennials en zakenmensen, zoveel mogelijk te bereiken wilden we graag met Instagram aan de slag. We waren op zoek naar een urban, creatieve en toch strak gestyleerde Instagram maar wisten zelf niet hoe we precies aan moesten pakken. De samenwerking met That Inner Flame is altijd heel prettig geweest. Via e-mail en whatsapp konden we snel koppelen en knopen doorhakken.

Naast een georganiseerde insta feed, precies in de stijl die we voor ogen hadden, zien we ook een duurzame groei in volgers komen. Volgers die écht geïnteresseerd zijn in het boeken! Daarnaast verzorgt That Inner Flame ook de uitwerking van de influencer marketing waar we nog meer bereik mee creëren voor het hotel!’’

Dat wil ik ook!
Luister naar jouw Inner Flame