Skip to main content

Online marketing voor technische bedrijven

Stappen zetten met online marketing

Heb jij een bedrijf in de technische of IT-sector en wil jij stappen zetten met je online marketing? Laat ons jouw marketingafdeling zijn!

Bij B2C bedrijven zie je vaak dat er één of zelfs een team van marketingspecialisten in dienst zijn, maar (kleinere) B2B bedrijven moeten vaak roeien met de riemen die ze hebben. De benodigde kennis over online marketing ontbreekt, waardoor kansen onbenut blijven. Een vindbare website, strategische (social media) content of e-mailcampagnes die écht werken ondersteunen je salesactiviteiten en helpen je om je ideale klant te bereiken.

Ons team van That Inner Flame helpt om het verlengstuk van jouw organisatie te zijn. Door onze ervaring met marketing voor bedrijven in de technische sector of IT weten we welke content effectief is, en zijn we op de hoogte van de laatste trends.

Kortom, wij verzorgen je volledig op het gebied van social media. Je kunt bij ons terecht voor het volledige pakket:  
 • Het ontwerpen, schrijven en inplannen van content op jullie kanalen
 • Het schrijven van (SEO) blogs en nieuwsbrieven
 • SEO-optimalisatie van de website
 • Fotografie van jullie team en locatie
 • Het bijhouden van trends (bijvoorbeeld op ICT-gebied)
 • Managen van jullie online community
 • Advertentiecampagnes indien gewenst
Nina

“We zien echt resultaat; op LinkedIn zagen we al snel een groei in volgers en we merken verschil in naamsbekendheid. “

 

Nick van Tellingen
DataLeaf

De voordelen op een rijtje

Als jouw online marketing partner werken we op afstand, maar zijn we dichtbij qua gevoel. Terwijl jij je focust op hetgeen wat je écht leuk vindt om te doen, zorgen wij ondertussen voor een organische groei. De voordelen van werken met ons:
 • Ervaring met online marketing voor technische en IT-bedrijven
 • Snel schakelen en een informele sfeer
 • Jonge en frisse minds
 • Sterke copy
 • Werken op basis van jullie doelstellingen
Ja dit wil ik!

Case: DataLeaf

Voor DataLeaf, een gedreven en ambitieuze club softwareontwikkelaars, hebben we op het gebied van marketing verschillende zaken opgepakt; het schrijven van SEO-blogs, LinkedIn voorzien voor pakkende content, de nieuwe website vullen met SEO-copy en het opzetten van een Instagram pagina. Nick, business development manager bij DataLeaf, schrijft over de samenwerking: “Ik ontmoette Ilona tijdens een netwerkevent. Ik vond haar meteen heel enthousiast, vooruitstrevend en vol energie. Dat klikte meteen met hoe wij zijn! De samenwerking bevalt dan ook heel goed; eerlijkheid en transparantie staan voorop bij That Inner Flame. Ook qua communicatie loopt alles vlot. Er zijn korte lijnen en zaken worden snel opgepakt en uitgevoerd. We zien echt resultaat; op LinkedIn zagen we al snel een groei in volgers en we merken verschil in naamsbekendheid. We komen vaker voorbij en dat valt mensen op. Daarnaast hebben we al een aantal leads en nieuwe klanten gekregen, waar we natuurlijk ontzettend blij mee zijn.’’
Ja dit wil ik!

Case: Roseman Labs

Roseman Labs is een high-tech software bedrijf, gespecialiseerd in data privacy. Op basis van Secure Multi-Party Computation (MPC) biedt Roseman Labs een oplossing die samenwerking op gevoelige gegevens mogelijk maakt, door gegevens tijdens gebruik versleuteld te houden. Voor Roseman Labs hebben we verschillende blogs verzorgd, net als LinkedIn content die de MPC-oplossing op een een versimpelde maar duidelijke wijze uitlegt.
Ja dit wil ik!

Geef jouw socials uit handen!

Wil je samen met ons aan de slag gaan om jouw socials naar een hoger level te tillen? Super! Pak je telefoon erbij, verstuur een mail of neem contact op via onze socials en je hoort snel van ons.

T: +31612383412
E: ilona@thatinnerflame.com

Luister naar jouw Inner Flame