Skip to main content

Strategische sessie

Op naar een ijzersterke strategie

Post je regelmatig op social media, maar merk je dat échte resultaten uitblijven? Social media is al lang niet meer wat het ooit was. Zo nu en dan een foto met een tekstje eronder plaatsen werkt gewoon niet. Er is ontzettend veel aanbod, dus hoe val je nou echt op? Tipje van de sluier: een kneitergoede strategie als basis is een must. 

Tijdens een strategische sessie met ons team dompelen we ons helemaal onder in jouw bedrijf. De sessie duurt 3 uur; hierin bepalen we jouw focus en doelen, om zo naar een ijzersterke strategie toe te werken. We geven antwoord op vragen zoals: welke kanalen passen bij jou, welke tone of voice hou je aan, wat is de juiste content? En natuurlijk krijg je ook meteen allerlei handige tips en tricks, die je direct kunt gaan toepassen.

Ja dit wil ik!
Strategist Ilona de Baar
Ilona en Sanne Inner Flame

Een strategische sessie is iets voor jou als je:

  • Ondernemer bent
  • Je nog geen social media gebruikt, het wel wilt gaan gebruiken maar nog niet weet hoe je het moet inzetten. Of als je wel al social media gebruikt, maar de resultaten uitblijven
  • Je geen inspiratie hebt om regelmatig te blijven posten
  • Je niet precies weet hoe je je doelgroep moet aanspreken
  • Je een concreet plan wilt en écht resultaten wilt gaan zien
Ik kan wel een strategische sessie gebruiken!

“Met oprechte interesse, een enthousiaste insteek en uitstekende vragen, wisten Ilona en haar team een verstopte wens boven water te krijgen en met de juiste handvatten ging ik daarmee aan de slag.”

 

Thijs van de Nieuwenhof
Eigenaraar Thij-S Consultancy

Vraag hier jouw strategische sessie aan

Wil je samen met ons aan de slag gaan om jouw socials naar een hoger level te tillen? Super! Pak je telefoon erbij, verstuur een mail of neem contact op via onze socials en je hoort snel van ons.

T: +31612383412
E: ilona@thatinnerflame.com

Luister naar jouw Inner Flame