Skip to main content

Inner Flame Team

Ilona de Baar
Founder That Inner Flame

Ilona de Baar

Ik droom van een wereld waarin organische content leidend is. Waarbij pull boven push gaat. Waarbij ieder bedrijf en iedere ondernemer marketing ziet als hetgeen wat het is; een vergrootglas & spotlight op jouw organisatie. Zet je dat op de juiste manier op jouw bedrijf, dan ontstaat er een vlam. 🔥Ik help je graag aan een kick-ass marketingstrategie om jouw doelen te bereiken. Bereik, naamsbekendheid en conversie; we got ‘m. Verder ben ik verliefd op boeken (vooral persoonlijke ontwikkeling, psychologie en filosofie) en schrijf ik muziek in mijn vrije tijd. Maar mijn grootste liefde blijft dit bedrijf. 
Favoriete quote: What if I fall? Oh, but what if you fly?!
Sanne Crasborn
Content & Fotografie Flame

Sanne Crasborn

Ondernemers zichzelf van hun beste kant laten zien, dat is waar mijn vlam van aanwakkert. Als ‘huisfotograaf’ van That Inner Flame vind je me vaak met een camera in mijn ene hand en een ijskoffie in de andere. Ben ik niet met mijn camera op pad, dan zie je me in mijn eigen wereldje blogs typen, nieuwsbrieven schrijven of visuals ontwerpen. In mijn weekenden zit ik meestal met een Pornstar Martini op het terras, of languit op de bank voor een Formule 1 race. 
Favoriete quote: Hello 911, I’m on fire
Nina van Lunteren
Content Flame

Nina van Lunteren

Hoe bedrijven zich positioneren en wat zij van zichzelf laten zien aan de klant heb ik altijd ontzettend interessant gevonden. Binnen Inner Flame help ik verschillende klanten met uiteenlopende uitdagingen, de afwisseling hierin vind ik juist heel tof. Ik ben erg visueel ingesteld en hou er dan ook van om alles visueel kloppend te maken. Verder ben ik graag bezig met interieur en is mijn guilty pleasure op de bank liggen met een foute realityserie en mijn kat. 
Favoriete quote: Great things happen at the end of your comfort zone.
Claire de Jong
Content Flame

Claire de Jong

Alhoewel ik door mijn werk als content marketeer veel online bezig ben, vind ik het ook belangrijk om tijd offline te spenderen. Zo hecht ik veel waarde aan herinneringen maken met vriendinnen, maak ik het liefst zo veel mogelijk vette reizen en ben ik niet vies van een goed gesprek. Binnen het team pak ik graag de klanten op waarbij het draait om het persoonlijke aspect, maar juist de afwisseling tussen verschillende branches houdt mij scherp. Voor mij hoeft niet alles mooi te zijn, zolang het maar echt is. 
Favoriete quote: Whatever you are, be a good one.
Daisy van Leijsen
Content Flame

Daisy van Leijsen

Ruby van de Voorde
Stage Flame

Ruby van de Voorde

Die vlam die aanwakkert bij het behalen van jouw doelen.