Inner Flame Team

Ilona de Baar
Founder That Inner Flame

Ilona

Waarvoor ga jij ‘s ochtends je bed uit? Voor mij is dat mijn business. Samen met mijn klanten, iedere dag weer, de mooiste doelen realiseren en nieuwe levels bereiken.

Waarvoor ga jij ‘s ochtends je bed uit? Voor mij is dat mijn business. Samen met mijn klanten, iedere dag weer, de mooiste doelen realiseren en nieuwe levels bereiken. De kracht van “samen” is hierin voor mij van onschatbare waarde.. Ik geloof in talent, ik geloof in passie en ik geloof dat wanneer je “that Inner Flame” op de juiste manier voed → letterlijk alles mogelijk is.

Vlamt in: Sales, LinkedIn, Content & Creative Marketing

Favoriete quote: Just do it.

Loves: Cheesecake, muziek en gesprekken over filosofie.

Sanne Crasborn
Social Flame

Sanne

Met een goede strategie en een dosis creativiteit kan ook jij knallen op social media!

Ik hou ervan om met beide handen aan te grijpen wat op mijn pad komt. Zo heb ik de afgelopen jaren al voor verschillende toffe bedrijven mooie content mogen maken. Waar je bedrijf ook in actief is, ik geloof erin dat de mogelijkheden voor elke ondernemer eindeloos zijn. Met een goede strategie en een dosis creativiteit kan ook jij knallen op social media!

Vlamt in: Facebook, Instagram en fotografie

Favoriete quote: Wijnen wijnen wijnen!

Loves: Formule 1, rode wijn en alles wat pastelkleuren heeft.

Design Flame

Odilia

Het oog wil ook wat!

Sinds ik bij That Inner Flame werk groeit mijn liefde voor design alleen maar harder. Kan ik jou hier ook mee helpen?

Vlamt in: Design & content creatie

Favoriete quote: You got this girl!

Loves: Boksen, lezen & nieuwe dingen ontdekken

Junior content flame

Claire

Finance flame

Lieke

 

Vlamt in: Project Management

Favoriete quote: Viva la vida!

Loves: Genieten van de kleine dingen.

Die vlam die aanwakkert bij het behalen van jouw doelen.