Skip to main content

Sounds like a dream to me; stage lopen in een bedrijf met alleen maar getalenteerde jonge meiden.

 

Het moment dat ik mijn eerste stap binnen zette, voelde ik meteen de passie en ambitie die de vlammers van That Inner Flame hebben. Tijdens mijn eerste kennismaking met Ilona (lees: branding workshop op school) ervaarde ik dit al. De passie en gedrevenheid die Ilona heeft voor content marketing & branding. De fascinatie voor die ervaring bleef mij maar achterna jagen. Het enige wat ik dacht was; ik wil meer weten over branding en That Inner Flame.

Zo gedacht, zo gedaan. Na wat mailtjes en een goed gesprek met Ilona kon ik aan de slag! Zelfs al voor dag één werd ik verwelkomd in een warm bad. Ik ontving een presentatie om alvast kennis te maken met That Inner Flame & de vlammers. Hierdoor had ik het idee dat ik iedereen stiekem al een beetje kende. Zenuwachtig was ik helemaal niet meer. Ik had voornamelijk héél veel zin om te beginnen (lees: VLAMMEN🔥)

Hoe is het om stage te lopen bij That Inner Flame?

Stage lopen bij That Inner Flame is, naast gezellig, ook mega leerzaam. Mijn pro activiteit zorgde gelijk voor een vertrouwensband tussen Ilona en mij. De vrijheid die ik krijg bij That Inner Flame is niet te vergelijken met andere (corporate) bedrijven. Na een brainstorm over mijn taken en verantwoordelijkheden voor TIF kon ik gelijk aan de slag. Mijn creativiteit en zelfstandigheid kan ik volledig kwijt bij het maken van stories. Terwijl ik bij het schrijven van blogs net even meer begeleiding nodig heb. Persoonlijke aandacht kunnen we allemaal wel gebruiken en zeker in een leertraject. Bij That Inner Flame hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Hier kan je gewoon écht lekker jezelf zijn. 

Geen ALT-tekst opgegeven voor deze afbeelding

Hoe ziet mijn dag bij That Inner Flame eruit?

’s Ochtends reis ik af naar het mooie Eindhoven. Aangekomen op kantoor pak ik lekker een koffietje. Hiermee val ik wel een klein beetje buiten de boot, aangezien alle andere vlammers echte theeliefhebbers zijn. Maar, gelukkig is dat dan ook het enige 🤗
Allereerst begin ik met het checken van de LinkedIn Leads Partners. Er is op voorhand al bepaald welke campagnes er in die week gedraaid worden. Dit gaat samen met een post op het persoonlijke profiel van de LLP. Als de lijsten gemaakt zijn en de berichten geaccordeerd, kan ik aan de slag gaan met het versturen van de nieuwe connectie verzoeken voor de LLP. Ik houd bij naar wie de verzoeken worden verstuurd en wie deze hebben geaccepteerd. Vervolgens stuur ik een kennismaking bericht naar de desbetreffende persoon. Omdat deze campagnes erg persoonsgericht zijn, is het erg leerzaam om te zien hoe de campagnes worden bepaald & ingestoken. Hierdoor zie ik veel diversiteit.

Nadat alle LLP’s zijn bijgewerkt ga ik aan de slag met het maken van Instagram stories voor een van onze klanten. Hier kan ik mijn creativiteit in kwijt en krijg ik veel vrijheid om zelf te designen wat past bij mij. Uiteraard zijn er wel specificaties vanuit de klant waar ik rekening mee moet houden. Wanneer ik een paar stories heb gemaakt, geef ik een seintje aan Sanne, zodat zij dit door kan sturen naar haar klant!

Deze taken passen goed binnen mijn rol als stagiaire, maar dit zijn absoluut niet de enige taken die ik krijg! Naast het bijhouden van LLP’s en stories maken, schrijf ik veel blogs voor That Inner Flame zelf, zoals deze blog 😉 Maar ik schrijf ook veel blogs voor onze klanten. Ook hierbij krijg ik veel vrijheid om binnen de gegeven onderwerpen mijn eigen draai eraan te geven. En zo zijn er nóg veel meer werkzaamheden die je kan en mag verrichten. 

Nou je goed, je hoort het al; ik krijg veel vrijheid. Ik kan mijn creativiteit kwijt en leer veel. Naast een gezellige werksfeer heb ik niet meer nodig dan dat. Wil je graag meer weten over hoe stage lopen bij That Inner Flame is? Stuur ons een e-mail. Ik ga graag met je in gesprek.