Skip to main content

Na een geslaagde workation in Valencia, zoeken we ook dit jaar weer de Spaanse temperaturen op.

Nou ja, voor het zonnetje hadden we Nederland niet perse hoeven te verlaten, maar wat is er nou leuker dan een week lang met het team werken vanuit het buitenland?! Net als in onze blog ‘That Inner Flame goes Valencia’, nemen we jou ook dit jaar weer graag mee in onze (werk)week. Vamoooos! ✈️

Dinsdag 16 mei 2023

Deze datum leek voor ons allemaal altijd nog heel ver weg, maar opeens was het de 16e! Na nog wat laat overleg over onze kledingkeuze-stress in onze groepsapp gisteravond, stonden we vandaag weer met onze koffers in het Klokgebouw. Er werd nog even alles op alles gezet om de belangrijkste to do’s af te werken, en de laatste meetings op Nederlandse bodem werden afgerond. Aan het eind van onze productieve werkdag, was het rond 17:00 uur tijd om naar het vliegveld te gaan. Na een prima vlucht en een lange taxirit naar het noorden van Mallorca, kwamen we ‘s avonds laat aan in onze Airbnb. De kamerverdeling werd gemaakt en al snel lagen we allemaal te slapen.

vliegtuig

Woensdag 17 mei 2023

Buenos días Cala Ratjada! Het zonnetje scheen, de eerste ochtendwandelingetjes werden gemaakt en het was tijd om aan de slag te gaan. Na een productief ochtendje werken hebben we, op aanraden van onze klant Foodies in heels, in het zonnetje geluncht bij Coco Beach House. Na de nodige potjes Beverbende te hebben gespeeld op het strand, hebben we de dag met spaanse tapas en een overload aan aioli afgesloten in het restaurantje aan de haven.

Donderdag 18 mei 2023 

Hemelvaartsdag! Na wat belangrijke calls en telefoontjes, hadden we een vrije dag in het vooruitzicht. Na een auto te hebben gehuurd, zijn we naar Cala d’Or, in het zuiden van Mallorca gereden. Natuurlijk mochten ook vandaag de nodige tapas niet ontbreken. Na gezellig te hebben geluncht bij La Bodega, zijn we naar het strand gegaan. Het water was súúúper blauw, dus Ilona en ik (Claire) konden het niet laten om een duikje te nemen. Na weer een aantal potjes Beverbende te hebben gespeeld, was het tijd om terug naar huis te rijden. Terwijl er nog wat werd gewerkt, dook Ilona de keuken in en hebben we heerlijk gegeten. De spanningen liepen ‘s avonds hoog op nadat Beverbende aan de kant werd geschoven voor het spel Exploding Kittens, maar gelukkig is alles vandaag sportief afgesloten.

Vrijdag 19 mei 2023

Ook vandaag begonnen we weer met een aantal uurtjes hard werken; er stonden wat belangrijke meetings op de planning en de laatste deadlines van deze week moesten afgerond worden. Omdat de weersvoorspelling niet veel goeds beloofde zijn we ‘s middags naar de dorpjes Valldemossa en Sollér gereden. We hebben hier wat rondgelopen, winkeltjes bekeken en een hapje gegeten. We waren ‘s avonds allemaal erg moe en zijn na thuiskomst in één rechte lijn naar ons bed gelopen.

Ben jij benieuwd naar de rest van onze workation? Stay tuned; Mallorca part II komt er snel aan! 🙋🏼‍♀️