Skip to main content

LinkedIn blijft een verborgen schat. Zeker voor bedrijven binnen de B2B ligt hier nog een ontdekkingstocht aan goud!
Het is hét platform waar professionals bij elkaar komen om te netwerken. In deze blog vertellen wij je alles over LinkedIn en wat de waarde is van een campagne via LinkedIn.

Waarom LinkedIn?

LinkedIn biedt de mogelijkheid om persoonlijke profielen te creëren, wat ideaal is om jouw potentiële klanten direct kennis te laten maken met wie jij bent. Juist door een persoonlijke benadering en jouw persoonlijke eigenschappen, zorgt deze mix met behulp van onze campagnes voor leads & conversie. De LinkedIn Lead Partners halen op deze manier het maximale uit dit kanaal.

Om een succesvolle campagne op LinkedIn te voeren, is jouw persoonlijke profiel dus fundamenteel. Dit is namelijk de eerste indruk die je achterlaat op het moment dat je in contact komt met een relevante connectie. Tijdens het voeren van een LinkedIn Lead campagne is het van belang dat jouw persoonlijke profiel professionaliteit uitstraalt. 

Personal branding X LinkedIn

Aan de hand van een personal brand sessie optimaliseren wij jouw persoonlijke profiel om ervoor te zorgen dat jouw profiel voldoet aan de eisen van LinkedIn. Dankzij een hoge SSI-score wordt je vaker door LinkedIn voorgesteld aan een nieuw netwerk, wat belangrijk is voor je potentiële klanten. De professionaliteit die je uitstraalt via jouw profiel, wekt vertrouwen bij je lead op. 

Nadat wij de nodige onderdelen van jouw profiel een boost hebben gegeven, specificeren we een doelgroep die per campagne benaderd wordt. Dit doen we aan de hand van de interesses die bij jou matchen. Door de persoonlijke aandacht ervaren mensen een oprechte connectie met je, waardoor ze jouw connectie verzoek sneller zullen accepteren. Dit maakt dat de campagne laagdrempelig begint en leidt tot échte conversies.

De volgende stap is het creëren van persoonlijke content, door middel van fotografie & copywriting. Door persoonlijke content te plaatsen die aansluit op jouw interesse en die van je nieuwe connecties, creëren we waardevolle content voor jouw potentiële klanten. Op deze manier zorg je voor een snel en concreet resultaat in nieuwe leads. (Maar dus ook op de lange termijn!)

Het resultaat van een LinkedIn Lead Campagne?

Dankzij een LinkedIn Lead campagne krijgt jouw netwerk een flinke boost. Met onze kennis zorgen wij ervoor dat jij het maximale uit je LinkedIn profiel haalt, zodat er nieuwe leads en conversie gegenereerd. Door de salestraining die gekoppeld is aan het LinkedIn Leads Partner traject van ons, verrijken wij jou met extra kennis waarmee je direct in gesprek kan gaan met jouw nieuwe leads.

Benieuwd naar hoe zo’n LinkedIn Lead campagne er voor jou uit ziet? Stuur gerust een mailtje naar ilona@thatinnerflame.com. We sparren graag met je!