Skip to main content

De marketing van jouw bedrijf (deels) uitbesteden aan een marketing agency? We snappen dat jij dit als ondernemer best spannend kan vinden… Maar dit is nergens voor nodig! Om jou een goed beeld te geven van hoe een eventuele samenwerking met That Inner Flame eruit zou kunnen zien, gaan we jou dit haarfijn uitleggen in deze blog!

Stap 1: kennismaking

De eerste stap van een samenwerking is natuurlijk een kennismaking. We zijn ontzettend benieuwd naar wie jij bent, wat voor bedrijf je hebt, en waar wij jou mogelijk mee kunnen helpen. Omdat wij het super belangrijk vinden dat er vanuit beide partijen sprake is van een klik, is een kennismakingsgesprek altijd volledig vrijblijvend. Mocht het blijken dat we goed matchen, dan bespreken we samen de opties voor het afnemen van een strategische sessie.

Stap 2: strategische sessie

Het beheren van een social mediakanaal is zo veel meer dan eens in de zoveel tijd een random post plaatsen. Vandaag de dag biedt social media erg veel mogelijkheden, zonde om deze kansen dus niet optimaal te benutten! In een strategische sessie duiken we helemaal in jouw bedrijf. Want waar staat jouw bedrijf nou eigenlijk voor? Wat zijn bijpassende kernwaarden, en hoe zou jij je ideale doelgroep omschrijven? Zodra we de ‘inside’ van jouw bedrijf helder hebben, verleggen we de focus naar de ‘outside’. We kiezen een passende tone of voice, brainstormen over originele content en delen onze bevindingen van onze socials-check met je. Aan het einde van de sessie komen we tot de kern: we bepalen een ijzersterke strategie waarmee we alle gestelde doelen gaan bereiken.

Stap 3: bijna tijd voor actie!

Zodra we de strategische sessie achter de rug hebben, is het bijna tijd om écht te gaan vlammen. Alles wat we in de strategische sessie hebben besproken, verwerken wij tot een Go-Plan. In dit plan kan jij alles wat we besproken hebben nog eens rustig nalezen en staan verschillende pakketopties voor een eventuele samenwerking geformuleerd. Een paar dagen na het mailen van het Go-Plan, nemen wij contact met jou op om jouw keuze te bespreken.

Stap 4: outroll

Ready, set, ….GO! Zodra er akkoord is gegeven op een samenwerking, kunnen we aan de slag. De eerste maand van onze samenwerking wordt gebruikt voor een volledige onboarding. We toveren jouw bestaande social-accounts om tot een echte 2.0 versie, gaan aan de slag met het maken van een contentkalender en leggen de focus op het voorbereiden van de content. Zodra de onboarding-maand is afgelopen, gaat het echte werk beginnen. We starten met het delen van de posts, houden regelmatig brainstormsessies om de vetste ideeën te verzinnen en plannen (online)meetings in elkaar op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

Stap 5: contactmomenten

Bij That Inner Flame, staat transparantie centraal. Goede communicatie vinden we daarom ook mega belangrijk. Of je nu wekelijks wilt meeten of genoeg hebt aan een half uurtje per maand, in overleg is bijna alles mogelijk! 🙂

Zie jij het wel zitten om de marketing van jouw bedrijf aan ons over te laten? Wij staan de trappelen om aan de slag te gaan. Neem nu contact met ons op om een keertje kennis te maken!