Skip to main content

We blikken nog even terug op de laatste dagen van onze heerlijke workation! ๐Ÿ’ญ

Iets later dan gepland, maar na That Inner Flame goes Mallorca – Part I kan natuurlijk deel II niet achterblijven. We zijn inmiddels al ruim een week terug uit Mallorca, maar vanuit het zonnige Strijp-S neem ik je graag nog even mee terug naar de laatste daagjes van onze workation in Mallorca. ๐ŸŒž

20 mei 2023

We begonnen ons weekend met een paar uurtjes werken. Omdat het weer nogal wisselvallig is geweest de afgelopen dagen, zijn we flexibel qua werkmomenten. Op deze manier werken we wanneer het weer niet top is en zijn we vrij op de momenten dat de zon schijnt. Vandaag was de laatste dag dat we onze huurauto hadden, dus hier hebben we natuurlijk nog even goed gebruik van gemaakt. We zijn โ€˜s middags naar Santanyi gereden omdat Sanne had gelezen dat hier een leuk marktje was. Na het doen van de nodige aankopen zijn we met een glas Sangria op het terras geploft en hebben we van het zonnetje genoten. Nadat Ilona โ€˜s avonds opnieuw haar kookkunsten uit de kast had getrokken, waren we allemaal redelijk moe en zijn we vroeg in ons bed gedoken.

21 mei 2023

Sundays are for chilling! Vandaag hebben we onze laptop een hele dag dicht gelaten en hebben we genoten van een dagje op het strand. Op het moment dat wij (met ons opgeblazen luchtbed en al) andere voetgangers tegenkwamen die gewoon een jas droegen, voelden we ons iets wat toeristisch, maar ja, je bent een Nederlander of je bent het niet, hรจ. ๐Ÿ˜‰

22 mei 2023

Vandaag stonden onze wekkers vroeg. Er stond een volle werkdag op de planning, maar hadden allemaal flink wat motivatie en energie om een dagje te knallen. De tijd vloog voorbij en voordat we het zelf door hadden was 15:00 uur. We begonnen wat trek te krijgen en besloten nog een laatste keer te gaan lunchen bij Coco Beach Club. Toen ons eten op was, hebben we nog zoโ€™n anderhalf uur aan het strand gewerkt. We sloten de dag af met wat winkelbezoekjes en een avondje chillen op de bank.

23 mei 2023

Early morning vandaag want we gaan naar Palmaaaaaaa! ๐ŸŒด Nadat we gisteravond snel nog al onze koffers hebben gepakt, stonden we vanmorgen (bijna allemaal, he Ilona ๐Ÿ˜‰) benauwd en muf fris en fruitig bij de bushalte. We hebben 2 uur in een volle, warme bus gestaan, maar hier hebben we wel zoโ€™n 80 euries mee bespaard. Ook in deze situatie; je bent een Nederlander of je bent het niet, hรจ. Toen we aankwamen bij ons hotel hebben we nog even wat belangrijke to doโ€™s afgewerkt, maar daarna was het al snel tijd voor terrasjes, winkeltjes en ijsjes. Na een laatste dinertje zijn we vroeg terug naar huis gegaan. We hadden een kort nachtje in het vooruitzicht en konden allemaal de nodige uurtjes slaap wel gebruiken.

24 mei 2023

Vanmorgen was het vroeg. Heel vroeg. Tรฉ vroeg eigenlijk. We werden om 05:00 โ€˜s ochtends opgehaald en naar het vliegveld gebracht omdat we om 07:00 uur al vlogen. Nadat we waren geland, hadden we gelukkig onze koffers snel terug en zijn we met de bus naar kantoor gegaan. We hebben genoten van afgelopen week en blikken ook dit jaar weer terug op een succesvolle workation. Heb jij nog aanraders voor onze volgende bestemming? Alle tips zijn welkom!