Skip to main content

Stage lopen bij That Inner Flame

Kom jij je (meewerk)stage lopen bij That Inner Flame?

In ons kleine, maar hechte team zoeken we iemand die alles over marketing wil leren en klaar is om onder begeleiding van ons te vlammen!

Bij TIF zijn we gek op alles wat met creativiteit en contentmarketing te maken heeft: social media, copywriting, fotografie, videografie, branding… noem maar op! Voor onze klanten in uiteenlopende branches (van fashion tot de IT- en softwarebranche) zetten we ons dan ook met veel passie en liefde in om te zorgen dat zij next level gaan met hun marketing. 

Voordat we inhoudelijk op de stage ingaan, delen we graag even wat fun facts over onszelf: 

  • We zijn gek op de havercappu’s van CoffeeLab
  • We houden regelmatig kantoor karaoke
  • We geven met regelmaat goede vrijmibo’s waar we de rest van de ondernemers op onze verdieping ook voor uitnodigen
  • Buiten werk vinden we het leuk om samen dingen te doen zoals borrelen en uiteten. Nazomeren op het plein voor ons kantoor mag ook uiteraard niet ontbreken.

Oke, nu even back to business

Vanaf September (eerder beginnen kan ook!) zijn wij op zoek naar een stagiair die minimaal 3 dagen per week mee kan werken in ons team. Buiten deze dagen is er genoeg tijd voor het maken van schoolopdrachten of het doen van onderzoek. Tijdens je stage nemen we je mee in onze werkzaamheden en staan we klaar om je van alles te leren, maar we vertrouwen ook op jouw kunnen en durven je waarschijnlijk al snel wat eigen projectjes te geven.

Zien we jou binnenkort?

Heb jij feeling op het gebied van marketing, schrijf je foutloos Nederlands, wil jij jezelf ontwikkelen en ben je klaar om te ontdekken wat je écht leuk vindt om te doen?

Stuur een mailtje naar ilona@thatinnerflame.com of bel naar 0612383412 .
Wie weet tot snel! 👋

Luister naar jouw Inner Flame