Skip to main content

Stage lopen bij That Inner Flame

Kom jij je (meewerk)stage lopen bij That Inner Flame?

In ons kleine, maar hechte team zoeken we een meewerkstagiair (we hebben helaas geen ruimte voor een afstudeerstage) die alles over marketing wil leren en klaar is om onder begeleiding van ons te vlammen!

Bij TIF zijn we gek op alles wat met creativiteit en contentmarketing te maken heeft: social media, copywriting, fotografie, videografie, branding… noem maar op! Voor onze klanten in uiteenlopende branches (van fashion en lifestyle tot de IT- en softwarebranche) zetten we ons dan ook met veel passie en liefde in om te zorgen dat zij next level gaan met hun marketing. 

Voordat we inhoudelijk op de stage ingaan, delen we graag even wat fun facts over onszelf: 

 • We zijn gek op de havercappu’s van CoffeeLab
 • We houden regelmatig kantoor karaoke
 • We communiceren met elkaar in de vorm van TikTok memes
 • Buiten werk vinden we het leuk om samen dingen te doen zoals borrelen en uiteten. Nazomeren op het plein voor ons kantoor mag ook uiteraard niet ontbreken.

Oke, nu even back to business

Vanaf september (eerder beginnen kan ook!) zijn wij op zoek naar een stagiair die minimaal 3 dagen per week mee kan werken in ons team. Buiten deze dagen is er genoeg tijd voor het maken van schoolopdrachten of het doen van onderzoek. Tijdens je stage nemen we je mee in onze werkzaamheden en staan we klaar om je van alles te leren, maar we vertrouwen ook op jouw kunnen en durven je waarschijnlijk al snel wat eigen projectjes te geven.

Wat ga je doen?

Als marketing stagiair ondersteun je onze content marketeers in het uitvoeren van de marketingstrategie voor onze klanten. Denk aan het schrijven en ontwerpen van social media content, blogs, visuals, het maken van templates en het inplannen van de content. Bovendien zijn we ook veel bezig met fotografie en videografie, waar we altijd helpende handen bij kunnen gebruiken. Ook ga je aan de slag met onze eigen social media kanalen, zoals Instagram, TikTok en LinkedIn. We laten je graag helemaal vrij om hier je eigen draai aan te geven!

Wie ben jij?

We kijken het liefst naar wat je kunt, niet naar wat je studeert. Maar opleidingen die het meest in lijn zijn met ons werk zijn commerciële economie, communicatie, of een andere opleiding gericht op marketing, communicatie of sales. Verder zijn we een klein team en houden we van gezelligheid, dus het zou leuk zijn als jij daar ook in matcht. We vinden het een pré als je zelfstandig kunt werken en verantwoordelijkheid durft te nemen, zowel op je meewerktaken als je taken voor school. Uiteraard krijg je de begeleiding van ons die je nodig hebt, maar vinden we het wel belangrijk dat je zelf visie houdt op je eigen deadlines.

Verder is het een pré als je:

 • Ervaring hebt met Canva of een soortgelijke designtool
 • Al eens vaker een blog of social media post geschreven hebt
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt
 • Creatief bent

Wat mag je van ons verwachten?

 • Werken in ons mooie (splinternieuwe) kantoor in het Klokgebouw, hartje Strijp-S
 • Een stagevergoeding, passend bij het aantal uren dat je meewerkt
 • De mogelijkheid om aan je studieopdrachten te werken
 • Veel vrijheid en ruimte om je eigen creatieve ideeën uit te werken
 • Regelmatig een leuk teamuitje, zoals naar de Efteling of een festivalletje in de buurt

Zien we jou binnenkort?

Heb jij feeling op het gebied van marketing, schrijf je foutloos Nederlands, wil jij jezelf ontwikkelen en ben je klaar om te ontdekken wat je écht leuk vindt om te doen?

Stuur een mailtje naar ilona@thatinnerflame.com of bel naar 0612383412 .
Wie weet tot snel! 👋

Luister naar jouw Inner Flame