Skip to main content

Onze klanten

Inner Flame & Hotel171

Denni schrijft over de samenwerking:
We waren druk bezig met het openen van ons gloednieuwe hotel. Een nieuw concept waarbij er geen receptie was, midden in een bruisende buurt in Rotterdam. Om onze doelgroep, millennials & zakenmensen , zoveel mogelijk te bereiken wilden we graag met Instagram aan de slag. We waren op zoek naar een urban, creatieve en toch strak gestyleerde Instagram maar wisten zelf niet hoe we precies aan moesten pakken.

De samenwerking met That Inner Flame is altijd heel prettig geweest. Via e-mail en whatsapp konden we snel koppelen en knopen doorhakken.

Resultaten
Naast een georganiseerde insta feed, precies in de stijl die we voor ogen hadden, zien we ook een duurzame groei in volgers komen. Volgers die écht geïnteresseerd zijn in het boeken! Daarnaast verzorgt That Inner Flame ook de uitwerking van de influencer marketing waar we nog meer bereik mee creëren voor het hotel!

“That Inner Flame levert strakke, verzorgde en creatieve content!”

DenniMede-Eigenaar, Hotel171

Inner Flame & Buro Berlinde

Coach Berlinde schrijft over de samenwerking:
Ik haalde nooit echt plezier uit marketing, toch werd het hoog tijd om te werken aan mijn zichtbaarheid. Tijdens de eerste strategische sessie nam Ilona mij mee in de marketingstrategie voor LinkedIn. Ilona weet met haar strategie precies de juiste snaar te raken en een vertaalslag te maken vanuit mijn bedrijf naar dé profilering waar ik volledig achter sta. Ze is heel prettig om mee samen te werken, eerlijk, enthousiast, strategisch, betrokken en heeft altijd weer nieuwe frisse ideeën.
Ze neemt je helemaal mee in de stappen zodat je zelfstandig de marketing kan uitvoeren en geeft, waar nodig, waardevolle feedback.

Het resultaat? Meer profielbezoekers dan ooit, nieuwe leads en een nieuwe klant! Ook heeft het werken met Ilona ervoor gezorgd dat ik marketing  echt leuk ben gaan vinden. That Inner Flame is waar Ilona voor staat, het aanwakkeren van jouw vlammetje. Ik kan een samenwerking met That Inner Flame dan ook zeker aanbevelen! Ook als sparringspartner voor andere social mediakanalen.

“Wat ik zo prettig vind aan het werken met Ilona is haar
deskundige, praktische en creatieve aanpak.”

Berlinde AalbertsCoach, Buro Berlinde

Inner Flame & de Plekkenmakers!

Barbara van de Plekkenmakers schrijft over de samenwerking:
Een half jaar geleden ontmoette ik Ilona op ons kantoor in Rotterdam. Met veel enthousiasme organiseerde zij die dag een social media sessie voor ons. Goed voorbereid nam ze ons stapsgewijs mee in de wereld van social media en adviseerde op welke kanalen wij ons het beste konden richten en die aansluiten bij ons DNA. Tot op heden is Ilona een fijne sparringspartner. We bellen eens in de zoveel tijd om tips en tricks uit te wisselen en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van social media. Ik krijg energie van Ilona!

“Ik krijg energie van Ilona, hoe zij op een enthousiaste, creatieve en ondernemende manier advies geeft!”

Barbara O' NeillConceptontwikkelaar, de Plekkenmakers